.

Παράταση έως 30/09 για την αντικατάσταση θέρμανσης πετρελαίου με φυσικό αέριο

Νέες προθεσμίες για τη Δράση επιδότησης της «Αντικατάστασης συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες» προβλέπει η Απόφαση που υπέγραψε (επίκειται η δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, με την οποία τροποποιεί την αρχική Απόφαση του 2014.

Η τροποποίηση κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου χιλιάδες ενδιαφερόμενοι που έχουν υποβάλλει αιτήσεις, να προλάβουν να προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών, τόσο για την αίτηση, όσο και για την πιστοποίηση,- στη συνέχεια,- της ολοκλήρωσης του έργου της αντικατάστασης των συστημάτων θέρμανσης. Βασικά της σημεία είναι τα εξής:

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών που χρειάζονται ώστε να θεωρηθεί πλήρης η αίτηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσκομίσουν δικαιολογητικά μέχρι και τις 30/09/2015 (αντί για 30/07/2015).

Προϋπόθεση για την επιδότηση είναι οι αιτούντες να έχουν συνάψει σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου αποκλειστικά μέσα στο χρονικό διάστημα από 25/09/2014 έως και 14/08/2015.

Τα δικαιολογητικά που δείχνουν ότι ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της εσωτερικής εγκατάστασης και ότι καταβλήθηκε η συμμετοχή του ωφελούμενου, θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι τις 23/10/2015.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου