.

Σπάρτακος: Νόμος 4533/2018 «Πρόσω ολοταχώς» για οριστική ακύρωση


Το είπαμε, το λέμε ξανά και θα το ξαναπούμε όσες φορές χρειαστεί:
«Το σχέδιο νόμου «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού» μπορεί πλέον να αποτελεί Νόμο του Ελληνικού κράτους, αυτό όμως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν σημαίνει ότι ο αγώνας για την ακύρωση των δρομολογούμενων, σταματά.

Το αντίθετο  μάλιστα. Ο αγώνας δυναμώνει και δεν παρεκκλίνει ούτε σπιθαμή από τον τελικό στόχο. Ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς και δυστυχώς για τους 151 πρόθυμους-συναυτουργούς του Εθνικού Εγκλήματος,  σε αυτόν τον δρόμο ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ»
Συνεπώς, δηλώσεις του τύπου: «Δουλέψαμε και κερδίσαμε προς όφελος της περιοχής και των εργαζομένων στη ΔΕΗ» δεν εξυπηρετούν σε τίποτα την ώρα που ο Νόμος 4533/18 παραμένει σε όλα του ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ, την ώρα που οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να δίνουν αγώνα για την ακύρωση του.
Όποιος, με την ψήφιση του επίμαχου Νόμου, σήκωσε τα  χέρια ψηλά και πανηγυρίζει νίκες, καλό θα ήταν να κάνει «στην μπάντα».
Ο δρόμος για την ακύρωση ενός νόμου που παραδίδει τη ΔΕΗ στα ιδιωτικά συμφέροντα, που τοποθετεί τους εργαζόμενους σε «κινούμενη άμμο» και «φορτώνει» στις πλάτες των καταναλωτών τον «νταλκά της αποεπένδυσης», είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Την τελεία σε αυτή την ιστορία, θα την βάλουμε την ημέρα που ο Νόμος μπει στο χρονοντούλαπο με τα «παλιά και άχρηστα».

Μέχρι τότε: Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου