.

Πολυμελής διπλωματική αποστολή από 27 χώρες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

Κοζάνη, 28 Σεπτεμβρίου 2018 | Ο Οργανισμός Enterprise Greece και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν επιχειρηματική επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών, στην Κοζάνη, από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2018, με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) Α.Ε. και των Επιμελητηρίων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.
Στόχος της αποστολής είναι η προβολή του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι μοναδικές της επενδυτικές ευκαιρίες και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, τονώνοντας έτσι την εξωστρέφειά της και την αναπτυξιακή της πορεία. Στόχος του προγράμματος Synergassia είναι η προβολή της Ελλάδας, των Περιφερειών και των Δήμων της στην παγκόσμια αγορά, η προώθηση των τοπικών οικονομιών και των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων.

Η αποστολή στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα περιλαμβάνει: Ημερίδα με ομιλίες και παρουσίαση του επενδυτικού προφίλ της εν λόγω Περιφέρειας, προκαθορισμένες κατ’ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) εξαγωγικών επιχειρήσεων με τους διπλωμάτες (Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας), καθώς και επιτόπιες επισκέψεις σε πρότυπες βιομηχανίες και βιοτεχνίες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων. Παράλληλα με τις συναντήσεις Β2Β θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με θέμα «Τα σωστά βήματα για επιτυχημένες εξαγωγές» από τον Enterprise Greece.

Στην επιχειρηματική αποστολή συμμετέχουν διπλωμάτες από 27 χώρες. Συγκεκριμένα: Αργεντινή, Αυστραλία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ινδία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κούβα, Κύπρος, Λετονία, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Νότια Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Γραφείο Εκπροσώπησης της Ταϊπέι στην Αθήνα, Τυνησία, και Φινλανδία.

Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση Synergassia

Enterprise Greece
κ. Χρήστος Σκούρας
Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων, Θεσμικής Δικτύωσης και Επικοινωνίας
Τηλ. 210 3355770
Email: ch.skouras@enterprisegreece.gov.gr


Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
κα Φούκα Σ. Ματίνα
Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού
Περιοχή ΖΕΠ, 50100 Κοζάνη
τηλ. 2461052727
web site: pdm.gov.gr
Email: m.fouka@pdm.gov.gr


Για την εκδήλωση Β2Β, το σεμινάριο εξαγωγών & τις επισκέψεις σε επιχειρήσεις

ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας
κα. Λιάνα Παπατέρπου – κ. Σπύρος Κελλίδης
Τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας /Enterprise Europe Network-Hellas
Φον Καραγιάννη 1-3, 50131 Κοζάνη
Τηλ.2461024022
Website:www.anko.gr
Email:lpapaterpou@anko.gr & skellidis@anko.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου