.

Σπάρτακος: Επιστολή "Καταγραφή στόλου οχημάτων και απόσυρση των πεπαλαιωμένων και επικίνδυνων"

Κύριε Διευθυντά
Το Συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτελεί, δια νόμου, θεσμικό συνομιλητή της Διοίκησης της Επιχείρησης καθότι αποτελεί το αντιπροσωπευτικότερο σωματείο.
Έχοντας έννομο συμφέρον έναντι του προσωπικού που εκπροσωπούμε, σας καλούμε να μας γνωρίσετε εγγράφως την αναλυτική κατάσταση του στόλου των οχημάτων ανά ορυχείο.

Σύνθημα του συνδικάτου, διαχρονικά, δεν είναι άλλο από το : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
Σε αυτή τη λογική, πολλές φορές προσπαθήσαμε να «ξεκαθαρίσουμε» στους εργασιακούς χώρους, τα οχήματα εκείνα που αποτελούν απειλή όχι μόνο για την υγεία αλλά και για την ίδια τη ζωή των εργαζομένων.
Πολλές φορές, επίσης, καταστήσαμε σαφές (προς όλες τις κατευθύνσεις) πως δεν πρόκειται να ανεχθούμε να κυκλοφορούν στους χώρους εργασίας, οχήματα που αποτελούν «κινούμενα φέρετρα» για το προσωπικό, όπως επίσης και ότι δεν θα επιτρέψουμε ο πεπαλαιωμένος εξοπλισμός να αποτελεί μέρος μιας σύγχρονης επιχείρησης, «αμαυρώνοντας» το προφίλ και τα χαρακτηριστικά της εταιρίας.
Στο δε θέμα της καθηκοντολογίας του προσωπικού, σας εφιστούμε την προσοχή καθότι το συνδικάτο δεν αποδέχεται την εταιροαπασχόληση ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ επίπεδο.
Συνεπώς, η πιεστική ανάθεση καθηκόντων, έξω από το καθηκοντολόγιο, δεν πρέπει να βρίσκει πρόσφορο έδαφος και σε τυχών παρανοήσεις, παρακαλούμε να εφαρμόζεται ο κανονισμός


Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε.


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας




Μόσχου Μόσχος Μάστορας Αθανάσιος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. Όλγα Κουρίδου, Γενική Διευθύντρια Γενικής Διεύθυνσης Ορυχείων

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου