.

Τριήμερο GreenHouse Eπιχειρηματικότητας στην Κοζάνη από το VentureGarden 18-20 Νοεμβρίου 2016

To GreenHouse είναι ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο που βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση!
Ξεκινάμε Παρασκευή απόγευμα και μέχρι την Κυριακή δουλεύουμε πάνω στις επιχειρηματικές σας ιδέες. Βοηθάμε ως «θερμοκήπιο» ιδεών να τις μεγαλώσετε με ασφάλεια.
Το επόμενο GreenHouse θα γίνει στην Κοζάνη 18-20 Νοεμβρίου 2016 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης και του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Το τριήμερο θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Συνεδριάσεων» του ξενοδοχείου «Αλιάκμων» (Ελ.Βενιζέλου 38).
Αποτέλεσμα εικόνας για GreenHouse επιχειρηματικότηταςΟ σκοπός του GreenHouse, ως «θερμοκηπίου ιδεών», είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επιχειρηματική σκέψη και δράση, να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις ιδέες τους, και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου η κάθε ιδέα θα εξεταστεί σε βάθος και θα ετοιμαστεί μία τελική παρουσίαση (pitch).    Οι συμμετέχοντες με τις καλύτερες ιδέες θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του VentureGarden.
Το VentureGarden είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστήριξης για νέους και επίδοξους επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση έτσι ώστε να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα ή να δουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους να αναπτύσσεται. Έχει δημιουργηθεί απόδύο κορυφαία business schools της Ελλάδας, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στην Αθήνα και το Anatolia School of Business at the American College of Thessaloniki στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative).
Από την δουλειά μας με περισσότερες από 250 επιχειρηματικές ιδέες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ομάδα του VentureGarden φέρνει μαζί της διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες. Παράλληλα, στο GreenHouse συμμετέχουν και επιχειρηματίες για να μοιραστούν την δική τους οπτική και να βοηθήσουν στην πράξη.
Στο GreenHouse και το VentureGarden συμμετέχουν επιχειρηματίες κάθε ηλικίας με ιδέες από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.
Ελάτε με τους φίλους ή και μόνοι σας στο GreenHouse για να δουλέψετε την επιχειρηματική σας ιδέα. Αλλά αν δεν έχετε ακόμα ιδέα και απλά σας ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα, δεν πειράζει! Ελάτε και μπείτε σε μια ομάδα να βοηθήσετε με τις γνώσεις σας και να μάθετε από τους άλλους.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, αυτές δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Αν συμμετέχετε σαν ομάδα, θα πρέπει το κάθε μέλος που επιθυμεί να συμμετέχει να κάνει αίτηση.

Συμπληρώστε εδώ την αίτηση συμμετοχής

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 13/11/2016

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου