.

Σπάρτακος: Συνδικάτο – Επίδοξοι αγοραστές μονάδων, σημειώσατε 1

Τηρώντας κατά γράμμα αυτό που από την αρχή είχαν διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι δηλαδή δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν επίδοξο αγοραστή, όχι να μπει αλλά ούτε καν να προσεγγίσει της υπό πώληση μονάδες της ΔΕΗ, ο Σπάρτακος, με μπροστάρη τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, συμμετείχε στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στον ΑΗΣ Μελίτης καταφέρνοντας να αποτρέψουν την είσοδο στις εγκαταστάσεις του σταθμού, των εκπροσώπων των έξι εταιριών και κοινοπρακτικών σχημάτων (για τους οποίους κατ΄επανάληψη έχουμε δηλώσει πως είναι ανεπιθύμητοι), που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του ατμοηλεκτρικού εργοστασίου.

• Η θέση του συνδικάτου που τάσσεται ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, είναι σταθερή και αταλάντευτη.
• Η δέσμευση του συνδικάτου να ακυρώσει στην πράξη τον νόμο 4533/18 που αποδομεί την επιχείρηση, είναι σταθερή και αταλάντευτη.
• Η πρόθεση του συνδικάτου, να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο οποιουδήποτε επιχειρήσει να ξεπουλήσει την περιουσία του Ελληνικού λαού, είναι σταθερή και αταλάντευτη.
Δυστυχώς όμως, την ώρα που το σύνολο των εργαζομένων και του Συνδικαλιστικού κινήματος δίνουν, απαρέγκλιτα, τη μάχη προκειμένου να αποτρέψουν τα δρομολογούμενα, ο κ. Χρήστος Δεληγιώργης (εργαζόμενος στην υπό πώληση μονάδα, συνδικαλιστής εκλεγμένος στο Δ.Σ του Σωματείου Λυγκηστίς, πολιτευτής των ΑΝΕΛ, μέλος της διοίκησης της αποσχισμένης εταιρίας του ΑΗΣ Μελίτης), πραγματεύεται και διαπραγματεύεται με τους επίδοξους αγοραστές, κεκλεισμένων των θυρών μακριά από τα μάτια των εργαζομένων τους οποίους προφανώς και δεν μπορεί –σε καμία περίπτωση- να κοιτάξει κατάματα.
Ως φαίνεται, η θέση «ισχύος» που θεωρεί πως απέκτησε ελαφρώνει την καρδία του αίροντας ενδοιασμούς και ηθικούς φραγμούς. Ντροπή !!!
Ο Σπάρτακος καταγγέλλει τέτοιου είδους συμπεριφορές, καταδικάζει τέτοιου είδους πρακτικές και καλεί το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος να πράξει τα δέοντα, διαχωρίζοντας την ήρα από το στάρι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου