.

Απάντηση της πρώην Βουλευτή και Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, Ραχήλ Μακρή, στον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας.

Κύριε Καρυπίδη, σας έθεσα ευθέως και δημοσίως συγκεκριμένο, ξεκάθαρο ερώτημα (http://bit.ly/2u9u5F2).

Απάντηση δεν έλαβα. Λογικό, βέβαια, από αυτούς που δύο χρόνια τώρα το μόνο που πράττουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις με εκδρομές στα Υπουργεία και επισκέψεις Υπουργών του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ -  ΑΝΕΛ, που θυμίζουν μπουλούκι περιοδεύοντος θιάσου.

Καλό θα ήταν λοιπόν, να σταματήσετε τις υπεκφυγές και να απαντήσετε στο ερώτημα που έθεσα, δίνοντας στην δημοσιότητα την σκανδαλώδη σύμβαση εκχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων της Δ. Μακεδονίας στον εθνικό εργολάβο.
Έτσι, θα μάθουμε αυτοί που «διαθέτουμε άγνοια», αν ισχύουν οι καταγγελίες της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ και θα λάβουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαμε θέσει ως εκπρόσωποι των πολιτών του Ν. Κοζάνης στο κοινοβούλιο. Ερώτηση που ποτέ δεν απαντήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Αν δυσκολεύεστε και μπερδεύεστε με το ερώτημα μου, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης που με το από 9 Ιουνίου 2015, Δελτίο Τύπου της με τίτλο, «Οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν ανάγκη από φαραωνικά έργα αποικιοκρατικού χαρακτήρα» ξεκάθαρα καταγγέλλουν «την δέσμευση για την ταφή τοξικών αποβλήτων της ΔΕΗ και την αύξηση κινδύνου για την επιμόλυνση των εδαφών σε μία ήδη επιβαρυμένη περιοχή».
Μέχρι την δημοσίευση της σύμβασης που υπογράψατε, πάντα.


Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου