.

2nd GREEK INNOVATION FORUM

Το MONEY SHOW και το Τεχνολογικό Portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» διοργανώνουν 22-24/05/2015 στα πλαίσια του ‘MONEY SHOW THESSALONIKI 2015’ πολυήμερη Εκδήλωση Καινοτομίας:

2nd GREEK INNOVATION FORUM
Research, Design, Technology
Workshops, Conference, Exhibition
Hyatt Regency Thessaloniki
Θεσσαλονίκη, 22-24 Μαΐου 2015 


Η Εκδήλωση περιλαμβάνει Έκθεση Καινοτομίας και Design (Exhibition), Ημερίδες για θέματα Καινοτομίας (Workshops) και Συνέδριο Καινοτομίας  (Conference). Στη διάρκεια των Ημερίδων ενδεικτικά θα παρουσιαστούν θέματα Κατοχύρωσης Βιομηχανικής & Πνευματικής Ιδιοκτησίας και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για ερευνητές, ευρεσιτέχνες και για επιχειρηματίες.

To 2nd GREEK INNOVATION FORUM έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στην όλη τη διαδικασία παραγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτομίας.

Συγκεκριμένα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι κρατικοί και ιδιωτικοί Φορείς, Υποστήριξης Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνολογίας, Χρηματοδότησης, Έρευνας & Τεχνολογίας/Καινοτομίας, Παροχής Υπηρεσιών.
 

Κύριος στόχος του 2nd GREEK INNOVATION FORUM  (http://www.greekinnovationforum.eu) είναι η συνέργεια των παραπάνω κρατικών και ιδιωτικών φορέων.

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και το Thessaloniki Smart Up Innovation Hub υποστηρίζουν το 2nd GREEK INNOVATION FORUM και θα συμμετέχουν ενεργά στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Το GREEK INNOVATION FORUM έχει ξεκινήσει συνεργασία με τις Εκθέσεις Brussels Innova και iENA, το Innovation Forum και το Global Innovation Forum ενώ έχει συμπεριληφθεί στις Εκδηλώσεις Business Angels Week που διοργανώνονται κάθε χρόνο ταυτόχρονα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου