.

ΤΕΕ: Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Στασινός

«Η εκλογή μου στη θέση του προέδρου του ΤΕΕ εκφράζει τη θέληση όλων των μηχανικών για δουλειά και πρόοδο. Είναι μεγάλη χαρά και ευθύνη να σε εμπιστεύονται οι συνάδελφοι σου σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο, όχι μόνον για το ΤΕΕ αλλά και για τη χώρα» τόνισε αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «στις δύσκολες αυτές ώρες για τη χώρα, τους πολίτες και τους μηχανικούς έχουμε
θέληση, όρεξη, γνώση, δυναμισμό, σύνεση και ρεαλισμό για να δώσουμε στο ΤΕΕ τον παρεμβατικό και ουσιαστικό ρόλο, που χρειάζεται η χώρα».
Ο Γιώργος Στασινός, πολιτικός μηχανικός, με παρουσία στο ΤΕΕ ως μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ από το 2006 και Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ από το 2014, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ- Ανανέωση Πρωτοπορία) αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, από τα μέλη της κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, της λεγόμενης και «Βουλής των Μηχανικών», σε εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο (9 - 10 Μαΐου 2015). Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε με δύο ψηφοφορίες.
Στην τελική, δεύτερη ψηφοφορία ο Γιώργος Στασινός ήρθε πρώτος και αναδείχθηκε πρόεδρος της ΔΕ ΤΕΕ, συγκεντρώνοντας 66 ψήφους, έναντι των Ανδρεαδάκη Νικόλαου (Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών) με 54 ψήφους και Σεραφίδη Θεόδωρου (Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί- ΕλΕΜ) με 22 ψήφους.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου