.

ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας: Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής 13.3.2012 στην Καστοριά

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6η ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
ΤΡΙΤΗ 13-3-2012
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΩΡΑ: 18:30

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Επικύρωση Πρακτικών
2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις *
3. Προβλήματα εξυπηρέτησης ΤΣΜΕΔΕ Καστοριάς λόγω υποστελέχωσης.
4. Παράδοση ομάδας εργασίας ΤΕΕ/ΤΔΜ «Ιστορική Τεκμηρίωση – Πρόταση αποκατάστασης, επανάχρησης και ανάδειξης του Αρχοντικού Παπατέρπου». Επόμενες ενέργειες.
5. Αξιοποίηση - επόμενες ενέργειες ομάδας εργασίας ΤΕΕ/ΤΔΜ «Πρόταση δημιουργικής επανάχρησης υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων της πόλης της Καστοριάς».
6. Ενέργειες ΤΕΕ/ΤΔΜ για την μη εκτέλεση υλοποίησης έργων από μη δημόσιες υπηρεσίες. Σε συνέχεια των παραπάνω γνωστοποίηση απόφασης ΑΝΚΟ για μη υλοποίηση έργων για λογαριασμό του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού λόγω της απόκτησης Διαχειριστικής Επάρκειας του τελευταίου.
7. Κατάσταση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας στη Δυτική Μακεδονία. Προτεινόμενες ενέργειες από το ΤΕΕ/ΤΔΜ.
8. Ομάδα εργασίας για τη στήριξη του ΤΕΕ/ΤΔΜ στην ενημέρωση συναδέλφων για θέματα νομοθεσίας που άπτονται του επαγγέλματος του μηχανικού
9. Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού».
10. Ορισμός πραγματογνώμονα για εξέταση συστήματος υγραεριοκίνησης αυτοκινήτου στον Πέρδικα.

*Ενημέρωση – Ανακοινώσεις
α) Κοινοποίηση επιστολής Γκουντρομίχου Γεώργιου και Γκουντρομίχου Ιωάννη με πρόταση για αλλαγή απόστασης κτισμάτων από πλάγια όρια σε οικισμούς <2.000 κατοίκων με αφορμή τη θεσμοθέτηση του ΓΟΚ. β) Εγκύκλιος ΥΠΟΜΕΔΙ για αναγνώριση προϋπηρεσίας, ιδιωτικού τομέα σύμφωνα με το Ν. 4024/2011. γ) Ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας για διαβούλευση υπογραφής του πρωτοκόλλου συνεργασίας για τη λειτουργία περιφερειακού μηχανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας με τον διακριτικό τίτλο «Πυξίδα». δ) Επιστολή Τεζαψίδη Σωκράτη Ναούμ για απόδοση ευθυνών στη γραμματεία της ΕΠΑΕ λόγω παραβίασης του άρθρου 5 /πρόσβαση σε έγγραφα Ν. 2690/1992. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. Δημήτρης Μαυροματίδης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου