.

Σπάρτακος: Συλλαλητήριο την Πέμπτη 26.06.14 στην Πτολεμαΐδα με αφορμή την πώληση της μικρής ΔΕΗ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι, θεσμικοί φορείς, Συνταξιούχοι, άνεργοι, πολίτες :

Έφθασε η ώρα να αποδείξουμε στην πράξη και να υλοποιήσουμε την δέσμευσή μας ότι: η πρόθεσή τους να ξεπουλήσουν τον Εθνικό μας πλούτο, την περιουσία του Ελληνικού λαού και τις συνειδήσεις μας με τις οποίες θέλουν να «ταΐσουν» τα ιδιωτικά συμφέροντα, θα συναντήσει την άκαμπτη και καθολική αντίδραση και αντίστασή μας.

Έφθασε η ώρα να δώσουμε την Μητέρα των Μαχών και η μάχη αυτή μας θέλει, ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ.
Η έναρξη της συζήτησης στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου που αφορά στην πώληση της ΔΕΗ θα πρέπει να επισκιαστεί από την καθολική συμμετοχή και αντίδρασή ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Η μαζικότητα είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιληφθούν ότι το Σχέδιο Νόμου που προσπαθούν να περάσουν και να υλοποιήσουν, μόνον δεινά μπορεί να φέρει στην χώρα.
Στην προκλητικά μεθοδευμένη απουσία από το Α΄ θερινό τμήμα της βουλής, Βουλευτών που εκπροσωπούν το ενεργειακό τόξο που προσπαθούν να εκποιήσουν, η απάντησή μας πρέπει να είναι καταιγιστική και άμεση:

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ & ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΓΕΝΟΠ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  26.6.2014
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΩΡΑ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου