.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

Είναι απορίας άξιον, την στιγμή που μεθοδεύετε το Ξε-πούλημα της μεγαλύτερης επιχείρησης του Ελληνικού λαού της ΔΕΗ κάποιοι να σιωπούν.
Όλοι αυτοί, που μέχρις εχθές μιλούσαν για την ανάγκη ενός μακροχρόνιου ενεργειακού σχεδιασμού, να μην παίρνουν θέση και με εσκεμμένη την απουσία τους, να Ξεπούλιουνται οι λιγνίτες και η ΔΕΗ έναντι πινακίου φακής.

Πότε επιτέλους θα μιλήσουν;
Πότε επιτέλους θα Αντιδράσουν;
Πότε επιτέλους θα Αναλάβουν πρωτοβουλίες;
Όταν θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο;
Τότε θα είναι πολύ ΑΡΓΑ!!!
Το 2014, με δηλώσεις του ο τότε Αρχηγός της αντιπολίτευσης και σημερινός πρωθυπουργός, με δυνατή φωνή έλεγε ότι το Ξε-πούλημα της ΔΕΗ είναι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
Σήμερα άραγε τι Άλλαξε;
Σήμερα ο Ακρωτηριασμός της ΔΕΗ τι είναι Εθνική Ανάγκη;;
Χαιρετίζαμε το 2014 την στήριξη του Πρωθυπουργού, για την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, που για 60 και πλέον έτη στήριξε την Εθνική οικονομία της πατρίδας μας.
Πιστεύαμε ότι πραγματικά, αυτά που έλεγε τα εννοούσε και ευελπιστούσαμε ότι θα συμβάλει θετικά, στην Ανάπτυξη αυτής της επιχείρησης.
Με τις πράξεις του και τις αποφάσεις του όμως διέψευσε τους πάντες ακόμη και τον ίδιο του!!!
Σήμερα με την αιτιολογία ότι, είναι μνημονιακή υποχρέωση Ξε-πουλά το 40% των λιγνιτικών μονάδων, τα ορυχεία και όλα τα περιουσιακά στοιχεία στους ψευτοεπενδυτές και στα Συμφέροντα.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Οι πολίτες αυτής της χώρας, οι Δυτικομακεδόνες, οι Αρκάδες, οι Εργαζόμενοι δεν θα σας επιτρέψουν να υλοποιήσετε αυτή σας την Αποεπένδυση!!!
Θα μας βρείτε όλους μαζί απέναντι σας!!
Γιατί η ΔΕΗ είναι η Επιχείρηση του Ελληνικού Λαού και χτίστηκε με πολύ ιδρώτα και πολύ Αίμα και είμαστε αποφασισμένοι να μην την χαρίσουμε Ξένα και Ντόπια συμφέροντα.
Αν κάποιοι που έχουν θεσμικό ρόλο, δεν μπορούν να αντέξουν στα συμφέροντα Ξε-πουλώντας τους πολίτες που τους δώσανε αυτά τα αξιώματα, αλλά και την περιοχή τους από όπου κατάγονται, τότε μπορούν να πράξουν το αυτονόητο, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!! διότι δεν μπορούν και δεν δικαιούνται να υποθηκεύουν το μέλλον της πατρίδας μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Τους καλούμε λοιπόν να πάρουν τώρα τις αποφάσεις τους, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά και τα ονόματα τους δυστυχώς θα είναι στην μαύρη σελίδα της ιστορίας.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης δηλώνει παρών σε κάθε δράση της ομοσπονδίας.

ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΞΕ- ΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ!!!!


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου