.

Ενωτικής Πρωτοβουλία Σπάρτακου ΔΕΗ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.
Κατά την συγκρότηση σε σώμα του Σ.Ω.Π Σπάρτακου ΑΗΣ Καρδιάς, όντας υποχρεωμένοι να τηρήσουμε την αρχή της αντιπροσωπευτικότητας-αναλογικότητας στην εκπροσώπηση των ψηφοδελτίων στην διοίκηση, προτείναμε:

1) Πρόεδρο από την Ενωτική Πρωτοβουλία
2) Γεν. Γραμματέα από ΔΡΑΣΕ - ΑΡΚΕ
3) Αντιπρόεδρο από ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ/ΔΑΚΕ
Με έκπληξη (με ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη) ακούσαμε από τον επικεφαλή του ψηφοδελτίου ΔΡΑΣΕ - ΑΡΚΕ να ανακοινώνει, ότι δεν αποδέχονται καμία θέση στο 5μελές χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους, ως θα όφειλε.
Προφανώς, η έπαρση που τους διακατέχει δεν τους επιτρέπει άλλη θέση πέραν της θέσεως του Προέδρου, την οποία έχασαν στις τελευταίες εκλογές.
Το συγκεκριμένο γεγονός είναι συνέχεια, της απαράδεκτης και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς στην κατανομή αξιωμάτων στην κεντρική διοίκηση, με τον αναιτιολόγητο αποκλεισμό μας από την θέση του αναπληρωτή προέδρου, η οποία κατά γενική ομολογία ανήκει στο τρίτο σε δύναμη ψηφοδέλτιο.
Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν απερίφραστα την αντιδημοκρατική συμπεριφορά των συγκεκριμένων κυρίων.
Δυστυχώς την ιδιότητα του ¨συναδέλφου¨ την απώλεσαν με την στάση που κράτησαν στους αγώνες (ευτυχώς είναι λίγοι αριθμητικά και σε προσφορά!!!!!!!)
Κύριοι, η προσφορά στο συνδικάτο είναι σημαντική από όλες τις θέσεις και όχι μόνο από της κορυφαίες. Καθόλου κακό δεν θα ήταν να είστε ταπεινοί και να σέβεστε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.
Δεν έχετε δικαίωμα να παραβιάζετε και να παραβλέπετε την θέληση των εργαζομένων
Φυγομαχείτε σε κρίσιμες για την επιχείρηση ώρες και σε κρίσιμες για τους εργαζομένους στιγμές και για την συμπεριφορά/στάση σας αυτή θα κληθείτε να απολογηθείτε, ειδικά στον ΑΗΣ Καρδιάς.
Με την συμπεριφορά σας, δυστυχώς, ενισχύετε την άποψη ότι είστε μόνο για καρέκλες
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Εμείς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για :
 Τη Διάσωση της επιχείρησης
 Τη Δημοκρατία στην επιχείρηση
 Τη Δημοκρατία στο συνδικάτο.0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου