.

Σπάρτακος: Καταδικάζουμε κάθε πράξη, κάθε κίνηση, κάθε συμπεριφορά αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική, αντισυναδελφική

Σε μία περίοδο που το συνδικαλιστικό κίνημα δίνει με άνισους όρους και ως φαίνεται ΜΟΝΟ του έναν αγώνα προκειμένου να σώσει την επιχείρηση, δυστυχώς, φαινόμενα που διαδραματίζονται και περιστατικά που συμβαίνουν θέτουν σοβαρότατο ζήτημα δημοκρατικής και δεοντολογικής λειτουργίας από υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης.

Με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζουμε γεγονότα όπως αυτό κατά το οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ της επιχείρησης, συνάδελφο Ν. Φωτόπουλο, από τον Διευθυντή Ασφαλείας και τον Γενικό Διευθυντή Ανθρωπίνων πόρων με την αιτιολογία (!!!) «ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΣΠΑΣΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ».
Δυστυχώς μοιάζει με αστείο αλλά δεν είναι .
Κάθε άλλο, το ζήτημα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
Εκτός από το γεγονός ότι με το συγκεκριμένο περιστατικό κάποιοι βάζουν σε κρίση την συνδικαλιστική δράση συγκεκριμένων προσώπων, την ίδια ώρα τίθεται και σοβαρότατο ζήτημα δημοκρατικής λειτουργίας, τίθεται ζήτημα «κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης».
Σε κάθε περίπτωση, σε οποιαδήποτε περίπτωση, καταδικάζουμε την συγκεκριμένη αντίδραση/πράξη, τόσο του Διευθυντή Ασφαλείας όσο και του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και σαφώς αναμένουμε τις σχετικές εξηγήσεις.



Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου