.

ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας: Συγκρότηση Συμπληρωματικού «Μητρώου Ωφελουμένων» της δράσης «Κατάρτιση με επιχορήγηση (Voucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση»

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, μετά από σχετικές αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής του, ανακοίνωσε τους οριστικούς  πίνακες κατάταξης του Συμπληρωματικού «Μητρώου Ωφελουμένων» της Β’ Συμπληρωματικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Τεχνίτες και Διπλωματούχοι Μηχανικοί), που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δράση «Κατάρτιση με επιχορήγηση (Voucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση».


Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερομένοι, δεν θα ενημερωθούν με άλλο τρόπο εγγράφως ή ατομικά, αλλά ο καθένας με δική του φροντίδα και επιμέλεια θα πρέπει να λάβει γνώση των πινάκων αυτών που βρίσκονται αναρτημένοι στη σελίδα www.voucher.gov.gr.

Οι πίνακες κατάταξης του «Μητρώου Ωφελουμένων» (Τεχνίτες & Μηχανικοί) της  Β’ Συμπληρωματικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταρτίστηκαν, αφού ελήφθησαν υπόψη τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης και του ελέγχου των δικαιολογητικών, η ύπαρξη ΚΕΚ ανά Περιφέρεια και το πλήθος των αιτήσεων των Ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και ανά ομάδα Ωφελουμένων.

Κάθε Ωφελούμενος που περιλαμβάνεται στο «Μητρώο Ωφελουμένων» είναι δικαιούχος επιταγής κατάρτισης, την οποία θα παραλαμβάνει για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αυτοπροσώπως απ’ τα γραφεία του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (Μπουσίου και Εστίας 3, Κοζάνη, 2461028030, tee_koz@tee.gr). Η χορήγηση των επιταγών θα γίνεται από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014  έως και την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. Για την παραλαβή της επιταγής κατάρτισης κάθε Ωφελούμενος πρέπει:

Α)     να επιδείξει υποχρεωτικά την Αστυνομική του Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Άδεια Οδήγησης, καθώς και το αποδεικτικό υποβολής της αίτησης συμμετοχής που αναφέρει τον ΚΑΥΑΣ
Β)      να προσκομίσει υποχρεωτικά αντίγραφο του εγγράφου ταυτοπροσωπίας (Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Άδεια Οδήγησης), καθώς και αντίγραφο της πρώτης σελίδας του Βιβλιαρίου Τραπέζης , με τα στοιχεία λογαριασμού του (IBAN & Κατάστημα Τράπεζας).


Κάθε Ωφελούμενος που θα παραλάβει την προσωπική επιταγή κατάρτισής του αποκτά τη δυνατότητα να καταρτιστεί στη Διοικητική Περιφέρεια της χώρας που έχει δηλώσει με την αίτησή του και αναλαμβάνει την υποχρέωση να επιλέξει το ΚΕΚ και το αντικείμενο που επιθυμεί να καταρτιστεί, από αυτά που περιλαμβάνονται στο «Μητρώο ΚΕΚ» και σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες.


Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος


Δημήτριος Μαυροματίδης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου