.

Σπάρτακος: Πράσινο φως στις διαδικασίες υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και διενέργεια εκλογών

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 17,18 & 19/2
Ναι στην υπογραφή νέας Ε.Σ.Σ.Ε. αποφάσισε ο Σπάρτακος κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου με ψήφους: 23 ναι, 4 κατά (αγωνιστική συνεργασία) και 4 λευκά (ΜΕΤΑ ΔΕΗ).
Η απόφαση λήφθηκε στη βάση της αναγκαιότητας να υπογραφεί μία νέα σύμβαση που μπορεί να διασφαλίζει για τους εργαζόμενους τις καλύτερες δυνατές μισθολογικές συνθήκες καθώς η ισχύουσα σύμβαση προβλέπει μειώσεις της τάξεως του 50% στα ειδικά επιδόματα.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ταυτιζόμενος με την απόφαση της ΓΕΝΟΠ να μην επιτρέψει να γίνουν μειώσεις για κανένα συνάδελφο προχώρησε στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, προσβλέποντας στην επίτευξη του επιδιοκώμενου στόχου.
Σε ότι έχει να κάνει με την διαδικασία των εκλογών, το σώμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφάσισε να προχωρήσει στη διεξαγωγή των εκλογών το τριήμερο 17-18-19 Φεβρουαρίου 2015.
Τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαδικασία της υπογραφής ΕΣΣΕ όσο και για τις επερχόμενες εκλογές, το Σωματείο θα προβαίνει σε σχετικές ενημερώσεις με Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις όταν υπάρχουν νεώτερα δεδομένα.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου