.

Aνεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Εργατικού Κέντρου Κοζάνης: "Έχουμε εντολή. Αν δεν γίνεις καλό παιδί να μην ανοίξουμε την πόρτα"

Δεν μπορείς, να μην χαρακτηρίσεις ως απαράδεκτη την στάση της διοίκησης της ΔΕΗ, προς το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε, συνάδελφο Νίκο Φωτόπουλο, εκπρόσωπο των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, να μην του επιτρέπουν να εισέλθει στο γραφείο του, που οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους τον στείλανε εκεί για να τους εκπροσωπεί, να παραλάβει φάκελο για να παραβρεθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης σε απολυόμενη συναδέλφισσα σε δικαστήριο που θα γινότανε στην Κομοτηνή, με την δικαιολογία ότι συμμετέχει σε απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ.

Η συνδικαλιστική δράση του κάθε εκλεγμένου, κρίνετε από τους εργαζόμενους που τον ψηφίζουνε, από την κοινωνία και όχι από την διοίκηση για το πόσο καλό ή κακό παιδί είναι !!!!!
Οι εργαζόμενοι θέλουν συνδικαλιστές που πραγματικά θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα της επιχείρησης , της κοινωνίας και των εργαζομένων και όχι συνδικαλιστές μουγκούς, κωφούς και υποτακτικούς.
Θέλουν συνδικαλιστές που αν χρειαστεί θα έχουν το κουράγιο και την δύναμη, «να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να …σπάσουν αν χρειαστεί για το καλό της επιχείρησης και την πόρτα».
Θα πρέπει βέβαια να γνωρίζουν κάποιοι ότι η μόνη πόρτα που δικαιούμαστε να έχουμε κλειδωμένη, είναι η πόρτα του σπιτιού μας!!!!
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ, ταυτίζετε και στηρίζει αυτούς τους συνδικαλιστές που σέβονται και τιμούν την ψήφο των εργαζομένων από όποια θέση την υπηρετούν και σε καμία περίπτωση δεν είναι δίπλα σε συνδικαλιστές «εάν υπάρχουν», που η διοίκηση τους στρώνει κόκκινα χαλιά και τους ανοίγει την πόρτα.
Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου