.

ΔΕΗ: Δελτίο Τύπου για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης

Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει τη λύπη της προς τους μετόχους της εταιρείας αλλά και προς όλους τους συνεργάτες της και τους εργαζομένους για τη διακοπή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας από ομάδα συνδικαλιστών.

Οι ενέργειες αυτές πλήττουν το κύρος της ΔΕΗ και ναρκοθετούν τις προσπάθειες της Διοίκησης για τη διαχείριση των εξαιρετικά κρίσιμων για το μέλλον της εταιρείας θεμάτων.

Κανένα πρόσχημα, καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τέτοιου είδους αντιθεσμικές πρακτικές, που περιφρονούν την καταστατική λειτουργία της εταιρείας και τους νόμους της Πολιτείας.

Αυτοί που εμπόδισαν την ομαλή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης επωμίζονται στο ακέραιο την πολιτική ευθύνη καθώς θέτουν σε κίνδυνο την προοπτική της παραμονής του ΑΔΜΗΕ στον έλεγχο του Δημοσίου.

Και βέβαια δεν περνά απαρατήρητη η θέση που διατυπώνεται τελευταία από υπεύθυνα συνδικαλιστικά χείλη ότι έναντι των εναλλακτικών λύσεων που επεξεργάζεται η Διοίκηση για το –επιβαλλόμενο- άνοιγμα της αγοράς είναι προτιμότερη η πώληση μονάδων.

Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 11/07/2016, στις 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Κάραβελ.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου