.

Κουκουλόπουλος: Να επισπεύσουμε την κατασκευή της νέας μονάδας (Πτολεμαΐδα V)

Στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας βρέθηκε το μεσημέρι ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Σταθμού και τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, πρώτα απ´ όλα για την κατάσταση της υγείας των εργαζομένων που μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, για την έκταση του προβλήματος και την εξέλιξή του.

Μετά την ενημέρωση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είδα από κοντά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων στο σταθμό και των ανδρών της πυροσβεστικής. Είναι θαύμα, κυριολεκτικά, ότι δεν έχουμε ανθρώπινα θύματα και από εκεί και πέρα αυτό που προέχει είναι η εκτίμηση της ζημιάς, που φαίνεται ήδη να είναι πολύ μεγάλη.
Επικοινώνησα αμέσως με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτη, τον οποίο και ενημέρωσα για την κατάσταση όπως αυτή είχε μέχρι εκείνη την ώρα. Σίγουρα αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και όλων όσοι επιχειρούν, ο έλεγχος της κατάστασης και, τέλος, η εκτίμηση τη ζημιάς. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι δεδομένο ότι πρέπει να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες για την επίσπευση της κατασκευής της νέας μονάδας (Πτολεμαΐδα V)».

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου