.

Αναπτυξιακό Συνέδριο Φλώρινας "Αειφόρος Ανάπτυξη –-Τουρισμός- Επιχειρηματικότητα και Διαβαλκανική Συνεργασία"

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου και των Επιμελητηρίων, της Τοπικής & Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, λοιπών δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, πραγματοποιείται το Αναπτυξιακό Συνέδριο Φλώρινας με τίτλο «Αειφόρος Ανάπτυξη – Τουρισμού – Επιχειρηματικότητας & Διαβαλκανικής Συνεργασίας στην Φλώρινα», στις 12-13 Δεκεμβρίου 2014 υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας – Δυτικής Μακεδονίας.
Η έναρξη του Συνεδρίου θα λάβει χώρα την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διεξαχθούν 4 παράλληλα θεματικά εργαστήρια στο Επιμελητήριο Φλώρινας 17:30-20:00.
Το συνέδριο θα συνεχιστεί το Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας με Εξατομικευμένες Συναντήσεις Επιχειρηματιών της Φλώρινας με Έλληνες εμπορικούς ακολούθους, Εκπροσώπους Διακρατικών & Ξένων Επιμελητηρίων. Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των 4 θεματικών εργαστηρίων και την βράβευση εξωστρεφών επιχειρήσεων της Φλώρινας.
Στα πλαίσια τέλος του Συνεδρίου, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τοπικής γαστρονομίας και έκθεση τοπικών προϊόντων στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας, όπου θα μαγειρέψουν οι σπουδαστές της Σχολής Μαθητείας.
Πρόσκληση: ΣΥΝΕΔΡΙΟ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_teliki.pdf
Πρόγραμμα : ΤΕΛΙΚΟ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_09-12-2014.doc

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου