.

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Κοζάνης για το Ασφαλιστικό την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Οι Επιστημονικοί Φορείς και τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας αποφασίσαμε την συνδιοργάνωση ανοικτής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την προσεχή Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στην πλατεία της Κοζάνης (μπροστά από το Δημαρχείο) ενάντια στο προτεινόμενο προσχέδιο του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Ζητούμε την άμεση απόσυρσή του, διότι με τις διατάξεις του αποδομεί πλήρως το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και υποθηκεύει με το χειρότερο τρόπο το παρόν και το μέλλον των Ελεύθερων Επαγγελματιών – Αυτοαπασχολούμενων Επιστημόνων.
Το προσχέδιο του Ασφαλιστικού, χωρίς καμία στοιχειώδη διαβούλευση με τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας, χωρίς τις απαραίτητες αναλογιστικές μελέτες, έρχεται να δημεύσει ουσιαστικά το εισόδημα των Επιστημόνων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, συνυπολογιζομένων των λοιπών φοροδοτικών τους υποχρεώσεων.
Τις κινητοποιήσεις διοργανώνουν, συμμετέχουν και στηρίζουν οι φορείς:

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας/παρ. Δυτικής Μακεδονίας, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/ παρ. Δυτικής Μακεδονίας, Δικηγορικοί Σύλλογοι Δυτικής Μακεδονίας, Ιατρικοί Σύλλογοι Δυτικής Μακεδονίας, Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Δυτικής Μακεδονίας, Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Δυτικής Μακεδονίας, Εμπορικά και Βιοτεχνικά Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών/Τμ. Δυτικής Μακεδονίας, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Κοζάνης. Το σύνολο των φορέων που θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση θα καταγραφεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.


Να είμαστε όλοι εκεί.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου