.

Εξελίξεις για το σοβαρό πρόβλημα που ανέδειξε το ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας με την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Π.Ε. Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή 27.02.2017 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας για την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης παρουσία όλων των αυτοδιοικητικών φορέων και των αρμοδίων υπηρεσιών (της Δνσης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης). Η συζήτηση στράφηκε στην ουσία των ζητημάτων που έθεσε το ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας όπως διατυπώθηκε με επιστολή του στους συναρμόδιους φορείς και τους βουλευτές του Ν. Κοζάνης.
Ως πρώτο βήμα μετά την τρίωρη συνάντηση είναι η αναγνώριση του προβλήματος και η δέσμευση της Αποκεντρωμένης για την εξεύρεση λύσης μετά από συνάντηση για το θέμα στην Αθήνα. Επίσης αναδείχθηκε το θέμα της αναγκαιότητας συνεργασίας των αρμοδίων υπηρεσιών. Το θέμα κρίνεται από το ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας ιδιαίτερα σοβαρό για τους πολίτες και έγινε αντιληπτό στη σύσκεψη. Το ρεπορτάζ του flash-tv αναφέρεται στην σύσκεψη με δηλώσεις του ΓΓ της Αποκεντρωμένης, του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας:


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου