.

Σπάρτακος: Στο συλλαλητήριο της Παρασκευής συμμετέχουμε ΟΛΟΙ για να αποτρέψουμε κάθε πιθανότητα ξεπουλήματος της ΔΕΗ

Τα μηνύματα στήριξης-συμμετοχής στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έρχονται από παντού, ένα μόνο πράγμα μπορεί να σημαίνουν: Το μήνυμα προς κυβέρνηση, θεσμούς και τα γνωστά συμφέροντα, είναι σαφέστατο: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.

Σχεδόν ένα 24ώρο από την στιγμή έναρξης του συλλαλητηρίου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ -για μία ακόμα φορά- καλεί όλους τους εργαζόμενους, την κοινωνία, τους φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους νέους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τον κλήρο, να συμμετέχουν δυναμικά γιατί το θέμα της ΔΕΗ είναι ένα θέμα που μας αφορά ΟΛΟΥΣ.
Η ΔΕΗ εδώ και 67 χρόνια αποτελεί την ραχοκοκαλιά των ενεργειακών κέντρων & της Εθνικής οικονομίας και κάθε αρνητική εξέλιξη στους κόλπους της, σημαίνει και αρνητικές επιπτώσεις για όλους τους Έλληνες.
Το γεγονός αυτό μας οδηγεί, όλους μαζί και τον κάθε ένα ξεχωριστά, στο να αναλάβουμε το κομμάτι της ευθύνης που μας αναλογεί και με τη δύναμη που έχουμε, να συμμετέχουμε, να αντισταθούμε, να αγωνιστούμε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου