.

Eκπαιδευτική ενημέρωση για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Γρεβενών την Τρίτη 4.04.2017


Δελτίο Τύπου
Πράξη: “Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις ΑΠΕ για την Ανάπτυξη της τοπικής «κοινότητας» Γρεβενών”

Στο πλαίσιο της Πράξης “Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις ΑΠΕ για την Ανάπτυξη της τοπικής «κοινότητας» Γρεβενών” το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης/Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών Πόρων, διοργάνωσε με επιτυχία, εκπαιδευτική ενημέρωση για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Γρεβενών την Τρίτη 4.04.2017.
Στην ενημέρωση συμμετείχαν περίπου 250 μαθητές του ΕΠΑΛ οι οποίοι παρακολούθησαν εκπαιδευτική παρουσίαση και video για τις Τεχνολογίες των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μερικές εκ των οποίων θα εφαρμοστούν σε 6 δημόσια κτίρια των Γρεβενών στα πλαίσια της Πράξης.

Η παραπάνω ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης Δράσεων Δημοσιότητας, Προώθησης, Δικτύωσης Καινοτομίας, Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης στην Δυτική Μακεδονία για τις ανάγκες της Πράξης “Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις ΑΠΕ για την Ανάπτυξη της τοπικής «κοινότητας» Γρεβενών”.

Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος ΧΜ ΕΟΧ 2009-2014 «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» και συγχρηματοδοτείται από τις χώρες του ΕΟΧ-ΕΖΕΣ (Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία) και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Πληροφορίες:
Δρ. Νικόλαος Μαργαρίτης, Επιστημονικός συνεργάτης ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ
Δρ. Παναγιώτης Γραμμέλης, Ερευνητής Α’ ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ
Τηλέφωνα: 24630 55300 (204), 211 1069504
Email: margaritis@lignite.gr, grammelis@certh.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου