.

Σπάρτακος: Ανακοίνωση για "Μνήμες Λιγνίτη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ¨ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ¨
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΗΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά όλους όσους συμμετείχαν, στήριξαν και διασφάλισαν την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή της κορυφαίας για την περιοχή και όχι μόνο, αθλητικής εκδήλωσης «Μνήμες Λιγνίτη», που φέτος συμπλήρωσε 3 χρόνια ύπαρξης.
Οι αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό αγώνα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, κάτι που σίγουρα αποτελεί και τον καλύτερο θεμέλιο λίθο που στερεώνει ακόμα περισσότερο τον θεσμό που καθιερώσαμε.
Για το αγωνιστικό φρόνημα και την ευγενή άμιλλα που τους χαρακτηρίζει, τους αξίζουν εύσημα, γιατί καταφέρνουν με τα στοιχεία αυτά να προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη τιμή και κύρος στον θεσμό. Έναν θεσμό που συνδέουμε με την μνήμη των ορύχων που χάθηκαν στο βωμό του καθημερινού αγώνα, με τους σημερινούς εργαζόμενους που δίνουν τη μάχη στα ορυχεία, με την ύπαρξη του ίδιου του λιγνίτη, του εθνικού μας καυσίμου, που προσπαθούμε να κρατήσουμε ψηλά και με την προσδοκία ότι οι «Μνήμες Λιγνίτη» θα υπάρχουν όσο υπάρχει κάρβουνο στα σπλάχνα της γης στη Δυτική Μακεδονία.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου