.

Σπάρτακος: Όχι στην είσπραξη των φόρων από τη ΔΕΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΩΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Δεν έχουν τέλος, από ό,τι φαίνεται, οι κυβερνητικές μηχανορραφίες, όπου γι’ αυτή τη φορά επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τη ΔΕΗ, τη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας, προκειμένου να εξαπολύσουν νέα φοροεπιδρομή.
Μια κίνηση απεγνωσμένη, που αποδεικνύει την ανικανότητα των οικονομικών επιτελείων να λάβουν και να εφαρμόσουν τις σωστές λύσεις και όχι να προσπαθούν να πιαστούν από λύσεις απελπισίας σε βάρος των πολιτών. Η κίνηση αυτή, απαξιώνει πλήρως τους ήδη υπάρχοντες μηχανισμούς, βάζοντας παράλληλα την επιχείρηση σε νέες περιπέτειες.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατήγγειλε και θα καταγγέλλει πάντα κάθε τέτοιου είδους κακόγουστα παιχνίδια, που είναι στημένα στις πλάτες της ΔΕΗ και του Ελληνικού λαού και που δεν οδηγούν πουθενά αλλού από λογαριασμούς της ΔΕΗ, όπου σε λίγο δεν θα χωράνε οι επωνυμίες από τα χαράτσια που επιβάλλονται το ένα μετά το άλλο.
Το συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, συντεταγμένο με τις αποφάσεις της ΓΕΝΟΠ, κινητοποιείται πάντα ενάντια σε κάθε άδικο μέτρο. Το ίδιο θα πράξει και τώρα, αν και όποτε αυτό αποφασιστεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου