.

H ΔΑΚΕ Λιγνιτικής Παραγωγής: Έφυγε ως Βουλευτής και γυρίζει ως μεσίτης πωλητής!!!

Επιτέλους έρχεται ο κύριος Παπακωσταντίνου στο Ν. Κοζάνης , ο Υπουργός ανάθεμα για το συνδικαλιστικό κίνημα της περιοχής επιστρέφει στο Ν. Κοζάνης με τα Βαΐων και κλάδων . Ο ανεπιθύμητος ως υπουργός οικονομικών μετατράπηκε σε ειδικό εισηγητή της πώλησης Λιγνιτικών μονάδων στην ίδια της περιοχή μας.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι ο μεσίτης του αγοραστή θα εκτιμήσει την αξία του σπιτιού μας. Δυστυχώς όμως σε πρωταγωνιστές , συνεπίκουρους εισπράκτορες του μετατρέπονται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας και τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΑΣΚΕ .
Αυτοί που έκαιγαν τις πύλες των σταθμών μας , σήμερα αποφάσισαν να τους πουλήσουν με την κλασική ιδιοκτησιακή αντίληψη του ΠΑΣΟΚ.
Ότι η περιουσία του λαού και του κράτους αποτελεί περιουσία του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του και μπορούν να την διαχειρίζονται όπως αυτοί θέλουν.
Ως Λιγνιτική επιτροπή της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αντιδράσαμε σε αυτά τα σενάρια πώλησης εδώ και δύο χρόνια , διαμαρτυρηθήκαμε στον Πρωθυπουργό και νιώσαμε τον βίαιο κράτος των ΜΑΤ και της καταστολής του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα δικαιωνόμαστε γιατί τα σενάρια γίνονται πράξη .

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΑ
Εμείς θα αντισταθούμε
ο κύριος Παπακωσταντίνου συνεχίζει να είναι ανεπιθύμητος όχι ως άνθρωπος και ως στέλεχος κάποιας φράξιας του ΠΑΣΟΚ
Είναι ανεπιθύμητος ως εκφραστής της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που ξεπουλά την χώρα , είναι το ίδιο ανεπιθύμητος με τον κύριο Παπανδρέου και το σύνολο των κυβερνώντων της χώρας.
Το χειρότερο όμως είναι ότι στην συνείδηση του λαού της Κοζάνης και της Φλώρινας το ίδιο ανεπιθύμητοι θα είναι πλέον και τα πολιτικά και συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΚΕ.


ΔΑΚΕ ΛΙΓΝΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου