.

Μανιάτης: "Έστω και αργά, έστω και δια της πλαγίας οδού, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναγνωρίζει το σημαντικό καινοτόμο έργο διαχείρισης αποβλήτων στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας"

Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έστω και αργά, έστω και δια της πλαγίας οδού, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναγνωρίζει το σημαντικό καινοτόμο έργο διαχείρισης αποβλήτων στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.


Για όσους από την κυβέρνηση διαθέτουν κοντή μνήμη να υπενθυμίσω ότι το Νοέμβριο 2014, ως αρμόδιος Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υπέγραψα την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου ΣΔΙΤ για τη Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων της Δυτικής Μακεδονίας. Μια επένδυση 46 εκατ. € και δημιουργίας 150 νέων θέσεων εργασίας που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος με πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες.

Τότε, στο πολύ κοντινό 2014, είχαμε όλο το ΣΥΡΙΖΑ απέναντί μας τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Σήμερα, το έργο αναγνωρίζεται, από τον (σοβαρό) κ. Πιτσιόρλα, αποτελεί σημείο εθνικής υπερηφάνιας και χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για μίμηση. Κάλλιο αργά…»

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου