.

Η Ελάτη και το Νεστόριο επιλέγησαν από την Δυτική Μακεδονία στις "Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές “Κοινότητες” – Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης"

Με 5 εκ ευρώ η Ελάτη του Δήνου Σερβίων - Βελβεντού και με 8 εκ ευρώ το Νεστόριο εντάχθηκαν στο ΕΠΠΕΡΑΑ μετά από αξιολόγηση του ΚΑΠΕ. Είναι αξιοσημείωτο ότι είναι μεταξύ των 7 προτάσεων που τελικώς επιλέγησαν σε όλη την Ελλάδα. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΚΑΠΕ:

"Απόφαση επικύρωσης αποτελεσµάτων αξιολόγησης των αιτήσεων των προς χρηµατοδότηση Πράξεων στο πλαίσιο της µε αρ. πρωτ. 34/ΕΦ ΚΑΠΕ «ΕΠΠΕΡΑΑ»/23.02.2012 (κωδικός ΚΑΠΕ 12403) Πρόσκλησης του Ενδιάµεσου Φορέα Διαχείρισης ΚΑΠΕ για «Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές «Κοινότητες» - Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης» στους Άξονες Προτεραιότητας 1 «Προστασία Ατµοσφαιρικού Περιβάλλοντος & Αστικές Μεταφορές - Αντιµετώπιση Κλιµατικής Αλλαγής - Ανανεώσιµες Πηγές Ενέργειας», 2 «Προστασία και ιαχείριση Υδατικών Πόρων» και 4 «Προστασία Εδαφικών Συστηµάτων και Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων» του Ε.Π. "Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) 2007 - 2013"."

Κλικ για να κατεβάσετε την απόφαση του ΥΠΕΚΑ με τα στοιχεία της αξιολόγησης...

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου