.

"Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον": Ξεπαγώνουν οι εκκρεμείς αιτήσεις σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Σε συνάντηση μεταξύ στελεχών του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα ο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση Κατ' Οικον", αποφασίστηκε να γίνει απλούστευση των διαδικασιών και να καλυφθούν και οι 2.000 αιτήσεις που είναι «παγωμένες» από τις περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.


Παράλληλα, προωθείται η απλούστευση του οδηγού ένταξης στο πρόγραμμα μέσω του περιορισμού των πιστοποιητικών, καθώς σήμερα απαιτούνται 26, ενώ, εξετάζεται το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο πρόγραμμα να σταματήσει να αφορά δάνεια αλλά επιδοτήσεις.

Πηγή: ERGON blog

1 σχόλια

  • cnikop  
    13/5/13, 9:42 μ.μ.

    Δυστυχώς για την Δυτ μακεδονία ,δεν υπάρχει τίποτε ουσιαστικό γι ατο "Εξοικονόμηση"-Δεν υπάρχουν "ευήκοα ώτα",ούτε για το ΤΕΕ ούτε για το ΣΠΜΕ.Οσο για τους τοπικούς αρμοδίους (ΟΤΑ,Περιφέρεια,Βουλευτές ...) δεν αςσχολούνται καν με το θέμα!Το πρόβλημα δεν είναι οι 2000 αιτήσεις Δυτ Κ Κεντρ Μακεδονίας, αλλά η χρηματοδότηση για συνέχιση του προγράμματος,στις περιοχές που κύρι αέχουν ανάγκη.Και η ΕΕ λέει ότι το Πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά στην Ελλάδα!... http://www.nikopoulos-chris.blogspot.gr/2013/04/blog-post_30.html

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου