.

Ξεκινάει, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, επίσημα το πρόγραμμα του “Φαντάσου την Πόλη – Κοζάνη 2013”

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα ξεκινάει επίσημα το πρόγραμμα του “Φαντάσου την Πόλη – Κοζάνη 2013” και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Οκτώβρη 2013.

 Ως τώρα έχουν γίνει κάποιες δράσεις στην πόλη, όπως η μετατροπή της Στοάς Τσιμηνάκη σε θερινό σινεμά, εικαστικές επεμβάσεις σε σκάλες της πόλης, μια εγκατάσταση στην κεντρική πλατεία και άλλα. Το επίσημο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια έκθεση με μη υλοιποημένες μελέτες και προτάσεις για την Κοζάνη που θα γίνει στην Αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης (απέναντι από την πλατφόρμα) και πολλές παράλληλες δράσεις (ομιλίες, εκθέσεις, αστικές επεμβάσεις κτλ) οι οποίες θα γίνουν σε διάφορα σημεία της πόλης.
Αυτή την Παρασκευή, παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης, στην αίθουσα αναμονής του Σιδηροδρομικού Σταθμού θα εκτίθενται έργα εικαστικών, ενώ θα γίνει και η κατασκευή ενός βιωματικού περιπτέρου στις ράγες του τρένου που θα λειτουργεί ως ένας ενδιάμεσος χώρος, μια πορεία σύνδεσης ανάμεσα στην αίθουσα αναμονής και την αποθήκη.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η ομάδα weΝΤΟΥimagine που αποτελείται από Κοζανίτες εθελοντές που ονειρεύονται να αλλάξουν την πόλη τους. Το «Φαντάσου την Πόλη: Κοζάνη 2013» έχει σαν αφετηρία το project  “Imagine the City”.
                                             πληροφορίες: Τ   2461034115
                                                                    Email  imaginethecitykozani@gmail.com
                                                         F  Φαντασου την πόλη: Κοζανη 2013 – Imagine the city: Kozani 2013

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου