.

ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας: Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Νόμο περί αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης (Ν. 4178/2013)

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, το Υ.ΠΕ.ΚΑ. σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης, στα πλαίσια εφαρμογής του νέου Νόμου Ν. 4178/2013. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη (περιοχή Ζ.Ε.Π.).


Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα συμμετάσχουν:
-         ο Αναπληρωτής Υπουργός  ΠΕ.Κ.Α. κ. Καλαφάτης Σταύρος,
-         ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας & Αστικού Περιβάλλοντος του Υ.ΠΕ.Κ.Α., συνάδελφος κ. Αλεξιάδης Σωκράτης,
-         καθώς και οι: Γαρδίκη Ευρυδίκη, Προϊσταμένη τμήματος Α’ της Διεύθυνσης Οικοδομικού Κτιριολογικού Κανονισμού και Καρατσώλης Κωνσταντίνος, Νομικός Συνεργάτης Τ.Ε.Ε. και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών ΥΠΟΜΕΔΙ και ΥΠΕΚΑ.
Επισημαίνεται τέλος, ότι υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχετικών ερωτημάτων μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2013, ηλεκτρονικά στο e-mail tee_koz@tee.gr, προκειμένου να γίνει η επεξεργασία και η ομαδοποίησή τους από τη συσταθείσα Επιτροπή αυθαιρέτων του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ., οπότε να δοθούν προς απάντηση στους Εισηγητές – Στελέχη του Υπουργείου.
Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος


Αθανάσιος Κακάλης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου