.

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄ Κύκλος»

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η KEΠΑ-ΑΝΕΜ Εταίρος του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με γεωγραφική και επιχειρησιακή ευθύνη για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας(ΤΕΕ/ΤΔΜ), ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄ Κύκλος».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6:00μμ στο κτήριο του ΤΕΕ/ΤΔΜ (Μπουσίου και Εστίας 3, Κοζάνη). Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία (πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στα τηλ.: 24610-30103, 2310-480.000).


Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της τρίτης(3ης) περιόδου υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης (8/11/2017-13/12/2017) και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τη δράση, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.

Η συγκεκριμένη δράση αφορά στην 100% χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ανέργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων) για την έναρξη/υποστήριξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητά τους.

Η δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄ Κύκλος» συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου