.

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η Πολιτική της Συνοχής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Έργα που γεφυρώνουν το χθες με το αύριο»

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η Πολιτική της Συνοχής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Έργα που γεφυρώνουν το χθες με το αύριο» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς (Περιβαλλοντικό Πάρκο Δήμου Καστοριάς δίπλα από το Ενυδρείο).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014 – 2020.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εμβληματικά έργα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που συγχρηματοδοτήθηκαν στις διάφορες Προγραμματικές Περιόδους από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία (ΕΔΕΤ).
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την ημερήσια διάταξη και την Επιτροπή Παρακολούθησης βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.pepdym.gr).

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου