.

Σπάρτακος: Όσοι τολμήσουν να διαβούν τον ¨Ρουβίκωνα της ΔΕΗ¨ θα συναντήσουν μεγάλες φουρτούνες.

Την ώρα που ο κόσμος "το'χει τούμπανο" και η κυβέρνηση «κρυφό καμάρι», μάλλον προσπαθώντας να "σκαρφιστεί" τον πιο ήπιο τρόπο με τον οποίο θα πλασάρει αυτό που είναι ήδη γνωστό, τα γεγονότα που έρχονται στο φως επιβεβαιώνουν την αρχική μας ανησυχία, τον προβληματισμό, την σκεπτικότητα.

Ότι δηλαδή, στο τραπέζι της "διαπραγμάτευσης" των λιγνιτικών μονάδων, τα φιλέτα της ΔΕΗ που από την αρχή λιμπίστηκαν τα συμφέροντα, τελικά σερβιρίστηκαν χωρίς πολλές γαρνιτούρες, δήθεν ελέω αξιολόγησης.
Αφού ροκανίσανε τον χρόνο, στην ¨μεγάλη¨ όντως προσπάθεια που κάνανε προκειμένου να δημιουργήσουν και να επιβάλλουν την "εικονική πραγματικότητα" της σθεναρής αντίστασης και σκληρής/ανένδοτης διαπραγμάτευσης, έρχονται σήμερα να διαρρεύσουν τα τετελεσμένα.
Τα φιλέτα της ΔΕΗ (Μελίτη και Μεγαλόπολη), το βαρύ πυροβολικό της, τα δυνατότερα χαρτιά της παραδίδονται στα συμφέροντα που καιρό τώρα ορέγονταν την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας και δεν έδωσαν –ούτε στιγμή- την εντύπωση ό,τι θα μπορούσαν να συμβιβαστούν με κάτι άλλο.
Ο κύβος ερρίφθη και τα γεγονότα μας φέρνουν όλους προ των ευθυνών μας.
Η επόμενη ημέρα των εξελίξεων, επιβάλλει την υλοποίηση ΟΛΩΝ των δεσμεύσεων-αποφάσεων-υποσχέσεων που δόθηκαν από όλους αυτούς που το προηγούμενου χρονικό διάστημα συντάσσονταν με τον αγώνα και την προσπάθεια του συνδικάτου για αποτροπή του χειρότερου σεναρίου.
Όλοι όσοι συντάχθηκαν με τον διαχρονικό μας αγώνα, καλούνται σήμερα στην πρώτη γραμμή. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και περνά πλέον σε άλλη φάση. Η σκληρή επίθεση είναι μονόδρομος όχι επειδή το θέλουμε αλλά επειδή μας το επιβάλλουν.
Ας τo ξέρουν καλά ότι: ο αγώνας που δώσαμε προκειμένου να αντικρούσουμε την εφαρμογή σεναρίων όπως αυτό της "Μικρής ΔΕΗ¨, που οραματίζονταν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, ωχριά μπροστά στον αγώνα που είμαστε έτοιμοι να δώσουμε.
Ως εκ τούτου, καλούμε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ, να κλείσουν τα αυτιά τους σε κάθε είδους εφησυχασμό που τους προσφέρουν (εφησυχασμός που ξεπερνά και τα όρια της κοροϊδίας) και να τα ανοίξουν ΜΟΝΟ στα αγωνιστικά καλέσματα και στις προτροπές εγρήγορσης και συστράτευσης, για την υλοποίηση του αγωνιστικού πλαισίου που θα βάλουμε με την ΓΕΝΟΠ και θα φέρουμε σε πέρας με τον συγχρονισμό και την καθοδήγησή της.
Την ώρα που ο κ. Τσίπρας θέλει να κομπάζει ότι «Η χώρα έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της κρίσης», ας είναι σίγουρος ότι όσοι τολμήσουν να διαβούν τον ¨Ρουβίκωνα της ΔΕΗ¨, θα συναντήσουν μεγάλες φουρτούνες και θυελλώδεις ανέμους.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου