.

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: 2ο Θεματικό Εργαστήριο (Workshop) στο πλαίσιο του Έργου «Προώθηση της διασυνοριακής επιχειρηματικότητας στους κλάδους γεωργίας και τροφίμων-ποτών μέσω ενδυνάμωσης των συστημάτων πιστοποίησης των εργαστηρίων και πιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών»

Tο 2ο Θεματικό Εργαστήριο (Workshop) διοργανώνεται στο πλαίσιο του Έργου «Προώθηση της διασυνοριακής επιχειρηματικότητας στους κλάδους γεωργίας και τροφίμων-ποτών μέσω ενδυνάμωσης των συστημάτων πιστοποίησης των εργαστηρίων και πιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών» με διακριτικό τίτλο: «Χτίζοντας την Αριστεία μέσω Πιστοποίησης», το οποίο έχει ενταχθεί στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013».

Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Περιοχή Φούρκα, Τ.Θ 30, 52100, Καστοριά), την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, από τις 10:00 έως τις 13:00.
Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν οι δράσεις και τα αποτελέσματα του Έργου μέχρι στιγμής καθώς και τα επόμενα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση του. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως μπορούν να ωφεληθούν από τις δράσεις του Έργου και να συζητήσουν απευθείας με τους φορείς που συμμετέχουν σε αυτό. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παρακάτω η Πρόσκληση και η Ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης ...

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου