.

ΓΕΝΟΠ: Πρώτιστο καθήκον ορισμένων είναι να σταματήσουν πρώτα την υποκρισία και ΜΕΤΑ, ας σταματήσουμε ΟΛΟΙ μαζί την ανθρωπιστική τραγωδία

Με έκπληξη διαβάσαμε υστερόγραφο Ανακοίνωσης του ΜΕΤΑ-ΔΕΗ σχετική με το προσφυγικό ζήτημα, καθότι εκτός από το ότι το υστερόγραφο ήταν παντελώς παράταιρο με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, επικαλούμενο τις τελευταίες ανακοινώσεις της ΓΕΝΟΠ (που αφορούσαν στο εργατικό ατύχημα στο Ορυχείο Αμυνταίου), έκανε λόγο για ακραίες φωνές, υπερβολές και αφορεσμούς που αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν προβλήματα.

Αν η κραυγή οργής και θυμού της ΓΕΝΟΠ (των χιλιάδων δηλαδή εργαζομένων της) για τον άδικο θάνατο ενός ακόμα συναδέλφου και τις ευθύνες που θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναλάβει η Διοίκηση, εκλαμβάνονται ως αποπροσανατολισμός και υπερβολές, τότε μάλλον οι επιστήμονες θα πρέπει να δώσουν νέο ορισμό για τις λέξεις αυτές.
Στο ΜΕΤΑ-ΔΕΗ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΓΕΝΟΠ λειτουργεί -ως έχει υποχρέωση- στο όνομα των εργαζομένων και νοιάζεται, πρωτίστως, για την υγεία, την ασφάλεια, την εργασία και τα συμφέροντά αυτών και μόνο.
Συνεπώς, δεν έχουμε καμία διάθεση και έγνοια να τους ακολουθήσουμε σε αυτό το παιχνίδι του εντυπωσιασμού (μέσω ανακοινώσεων), όπου μάλιστα ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ χρησιμοποιούν ένα υψίστης σπουδαιότητας θέμα όπως το προσφυγικό, προκειμένου να περάσουν το μένος τους για τη ΓΕΝΟΠ και να καλύψουν τις ελλείψεις και τις ευθύνες της Διοίκησης.
ΜΕΤΑ από όλα τα θλιβερά που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, περιμέναμε μία κάποια στοιχειώδη ευθιξία, μία κάποια στοιχειώδη κίνηση καλής θέλησης.
Δυστυχώς και πριν και ΜΕΤΑ, ο Μανωλιός είναι ο ίδιος !!!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου