.

ΓΕΝΟΠ: Έλαμψε δια της απουσίας η Διοίκηση της ΔΕΗ από την κηδεία του αδικοχαμένου Γιάννη

Με τον πλέον κραυγαλέο, κυνικό, ειδεχθή και απογοητευτικό τρόπο η Διοίκηση της ΔΕΗ επιβεβαίωσε, δυστυχώς, τους ισχυρισμούς μας και απέδειξε στο έπακρο ότι οι εργαζόμενοί της, είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
Ότι οι εργαζόμενοί της δεν είναι τίποτα άλλο από Α.Μ (Αριθμοί Μητρώου) που αξίζουν μόνο στο βαθμό που προσφέρουν υπηρεσίες στην Επιχείρηση.
Ούτε ένας. Κ Α Ν Ε Ν Α Σ.
Κανένας από τα εκατοντάδες στελέχη της Επιχείρησης δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραβρεθεί στην κηδεία του αδικοχαμένου Γιάννη. Έστω για τους τύπους. Έστω για να ρίξουν στάχτη στα μάτια.
Κανένας Προϊστάμενος, κανένας Διευθυντής, κανένας ΒΟΚάρχης.
Κανένας από καμία υπηρεσία. Κανένας από καμία Διεύθυνση.
Κανένας από κανέναν Σταθμό. Κανένας από κανένα Ορυχείο.
Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι η Διοίκηση της ΔΕΗ για το μόνο που ενδιαφέρεται, στην πράξη πλέον, είναι να συγκεντρώνει τα τραγικά συμβάντα για να τα χρησιμοποιήσει σε μια μελλοντική ημερίδα υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Μηδενικά Ατυχήματα στα Ορυχεία».
Μάλλον αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρνει το βράδυ να κλείνει τα μάτια και να κοιμάται ήσυχη. Ή μήπως είναι η εξιλέωση που νομίζει πως πέτυχε μέσω της ανακοίνωσής της για το τραγικό συμβάν στο οποίο βεβαίως ΔΕΝ παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήρια.
Ακόμα και τούτη την ώρα, αν υπάρχουν έστω και ελάχιστα ψήγματα ευθιξίας, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τη Διοίκηση της ΔΕΗ να τα εκμεταλλευτεί και να αναλάβει τις ευθύνες της, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα αδικοχαμένα θύματα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου