.

Σπάρτακος: Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι διευθυντές των Β.Ο.Κ. στη Γενική Διεύθυνση Ορυχείων

Πραγματικότητα αποτελεί πλέον η αναδιάρθρωση της Γενικής Διεύθυνσης Ορυχείων στην οποία προχώρησε η Διοίκηση της ΔΕΗ, με τη δημιουργία πέντε Βασικών Οργανικών Κλιμακίων (ΒΟΚ) και τους νέους ΒΟΚάρχες να έχουν αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του.
Για το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣτο εν λόγω εγχείρημα εκτιμήθηκε (με σχετικό Δελτίο Τύπου) ως ¨κίνηση υψηλού ρίσκου¨ δεδομένων των όσων έχουν προηγηθεί στον τομέα της ενέργειας, αλλά και των όσων επιχειρούνται στο θέμα της ΔΕΗ. Επαναλαμβάνουμε ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπήρξε και υπάρχει πάντα υπέρμαχος της θεωρίας της εξέλιξης, της αναδιοργάνωσης, καθώς και της  προσπάθειας για την εφαρμογή ενός σχεδιασμού που στοχεύει στη βελτίωση και στη δημιουργία προϋποθέσεων και προοπτικών για την εταιρεία.

Αποτελεί ευτυχή συνθήκη το γεγονός ότι με την απερχόμενη Διοίκηση του ΛΚΔΜ το Σωματείο ανέπτυξε και διατήρησε μια συνεργασία η οποία και κατέστησε εφικτή την αποτελεσματική διεκδίκηση πολλών και ζωτικών θεμάτων, σχετικών τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με την επιχείρηση.
Στους νέους Διευθυντές των Βασικών Οργανικών Κλιμακίων ευχόμαστε καλή δύναμη στο πόστο υψηλής ευθύνης που αναλαμβάνουν και ευελπιστούμε ότι η κρισιμότητα των θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη θα μας βρει όλους μαζί για την συντονισμένη και αποτελεσματική λειτουργία επί των ζητημάτων που άπτονται της Επιχείρησης και των εργαζομένων πρωτίστως.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, γνωρίζοντας απολύτως την κατάσταση που επικρατεί και τα όσα διακυβεύονται, εύχεται να πετύχει το εγχείρημα που μόλις «τέθηκε σε λειτουργία», δεσμευόμενος ότι θα παρακολουθεί –όπως κάνει διαχρονικά- όλα τα ζητήματα και θα στέκεται αρωγός σε κάθε διεκδίκηση και θα παρεμβαίνει σχετικώς, όταν προκύπτει τοιαύτη ανάγκη.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου