.

Συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Δημητριάδη Μίμη και Ουζουνίδου Ευγενίας στη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας με τον Λαφαζάνη

Συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Δημητριάδη Μίμη και Ουζουνίδου Ευγενίας στη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Την Τετάρτη 18-3-2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Παραγωγικής  Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας  μεταξύ του Υπουργού κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και   βουλευτών Π.Ε Κοζάνης  και Π.Ε Φλώρινας καθώς και αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας με επικεφαλής  τον Περιφερειάρχη.
Ειδικότερα στη συνάντηση συμμετείχαν,  από πλευράς βουλευτών, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης  Ευγενία   Ουζουνίδου και Μίμης  Δημητριάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας  Κώστας  Σέλτσας,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος και ο βουλευτής  των ΑΝΕΛ Κοζάνης Χάρης Κάτανας.
Στη συνάντηση  συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στη γενικότερη Ενεργειακή και Περιβαλλοντική πολιτική.
Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων μεταξύ του Υπουργού, των εκπροσώπων της Περιφέρειας και των βουλευτών.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης  έθεσαν το ζήτημα της κατασκευής της μονάδας 5 στην Πτολεμαΐδα και το αίτημα της περιοχής για ανανέωση της άδειας και αποκατάσταση της βλάβης της μονάδας 3 του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, επίσης,  και στη σχεδιαζόμενη από την προηγούμενη κυβέρνηση ιδιωτικοποίηση (Μικρή  ΔΕΗ). Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης  ότι η ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και θα παραμείνει δημόσιο, ενώ επιβεβαίωσε  και τη βούληση για το ξεκίνημα της κατασκευής της  μονάδας  5 στην Πτολεμαΐδα .

Το Γραφείο τύπου.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου