.

Σπάρτακος: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ 8 & 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ¨ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ 2011¨ ΣΤΙΣ 11/9

Το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨, σε μια προσπάθεια να προβεί σε λεπτομερή, επακριβή και εμπεριστατωμένη παρουσίαση της κατάστασης που έχουν διαμορφώσει οι τελευταίες κρίσιμες εξελίξεις στο θέμα ΔΕΗ-Ενέργεια-Λιγνίτες, προχωρά στη διοργάνωση Γενικού Συμβουλίου/Ημερίδας, που θα έχουν ως αντικείμενό τους την: «Παραχώρηση δικαιωμάτων εκμετάλλευσης λιγνίτη σε ιδιώτες – οι εξελίξεις στη ΔΕΗ Α.Ε. μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου».
Περαιτέρω στόχος (τόσο μέσα από τις εργασίες του Συμβουλίου όσο και από αυτές της εν λόγω ημερίδας) είναι μέσα από την ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί, να καταφέρουμε να λάβουμε αποφάσεις, να δρομολογήσουμε δράσεις και να προσδιορίσουμε μέτρα προκειμένου να «θωρακίσουμε» τη ΔΕΗ και την περιοχή μας, η οποία και θα είναι ο άμεσος αποδέκτης των μελλούμενων, που κατά την κρίση μας είναι άκρως δυσμενή από πολλές απόψεις και με πολλές προεκτάσεις.
Οι εργασίες του Γενικού Συμβουλίου/Ημερίδας, θα πραγματοποιηθούν κατά το διήμερο Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 6.μ.μ. στο χώρο της ΣΤΕΠΟ.
Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Πανελλήνιος αγώνας Δρόμου ¨Μνήμες Λιγνίτη¨, σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ώστε να αναδείξει και να επιβραβεύσει με κάθε τρόπο την προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ και την συμβολή – τον ρόλο του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας γενικότερα.
Μετά τις άκρως επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις, την εντυπωσιακή συμμετοχή, τα θετικά σχόλια και το κοινό αίτημα που εκφράστηκε για ¨άνοιγα του θεσμού¨, το Σωματείο προχωρά πλέον στη διοργάνωση του 3ου αγώνα με ακόμα μεγαλύτερους στόχους, ακόμα περισσότερο μεράκι και θετική διάθεση, ανεβάζοντας τον πήχη και εντάσσοντας τις ¨Μνήμες Λιγνίτη¨ στις κορυφαίες αθλητικές δραστηριότητες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου