.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ¨ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ¨

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ¨ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ¨

Με 13 έδρες να κατανέμονται στο ψηφοδέλτιο «Συνεργασία για την Πρόοδο» και με 1.200 εργαζόμενους να ψηφίζουν υπέρ του, οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ, της ΣΑΔ και της ΔΑΣΚ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους εργαζόμενους, καταρχάς για την προσπάθειά τους να τηρήσουν μια άψογη εκλογική διαδικασία και κατά δεύτερο λόγο για να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους εκείνους που τίμησαν με την πολύτιμη (περισσότερο από ποτέ λόγω συγκυριών) ψήφο τους, το ψηφοδέλτιό μας.
Με ανανεωμένη εντολή από τους εργαζόμενους που στην κυριολεξία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της επιχείρησης και όχι μόνο, είναι δεδομένο ότι, όχι απλά θα συνεχίσουμε, αλλά θα εντείνουμε τον αγώνα στον οποίο έχουμε ταχθεί με ζήλο και πείσμα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Έναν αγώνα που δίνουμε ανένδοτα ενάντια στις πολιτικές που μόνο φτώχεια και μιζέρια θέλουν να δημιουργούν.
Από την άλλη πλευρά, είναι απολύτως αντιληπτό το συμπέρασμα στο οποίο οδηγεί το εκλογικό αποτέλεσμα -σε ό,τι έχει να κάνει με την απώλεια δυνάμεων- αποτέλεσμα το οποίο επεξεργαζόμαστε υπό όλες τις οπτικές και παραμέτρους, με στόχο να εντοπίσουμε σήμερα κιόλας τις αδυναμίες, ώστε να υπάρξει άμεση διόρθωση όπου αυτή χρειάζεται.
Η επόμενη μέρα βρίσκει την ¨ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ¨ να συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα της για τους εργαζόμενους και την επιχείρηση.




¨ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ¨

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου