.

Έξω από κάθε λογική η αναστολή προσλήψεων στη ΔΕΗ...

Είναι έξω από κάθε λογική και μόνο η πιθανότητα της αναστολής των προγραμματισμένων προσλήψεων στη ΔΕΗ, ιδιαίτερα αυτών που έχουν ήδη δρομολογηθεί από την επιχείρηση. Και είναι πέρα από κάθε λογική διότι ιδιαίτερα στις "μάχιμες" θέσεις που είναι τα ορυχεία και οι νέες μονάδες όπου το προσωπικό όχι απλά είναι σε έλλειψη, διαπιστωμένο και επιβεβαιωμένο τόσο σε τεχνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση ακόμη και για τη λειτουργία την ιδια της επιχείρησης.
Και εδώ πια μπαίνουν δύο παράμετροι:

Το κοινωνικό κόστος που είναι η αναστολή εργασίας τουλάχιστον για ένα ετος 500 και πλέον εργαζομένων στο ενεργειακό λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας και

Η κρίσιμη κατάσταση της ίδιας της λειτουργίας της επιχείρησης.

Είναι γνωστό ότι η κοινωνία αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης της χώρας. Τουλάχιστον ας μην υπερβάλλουμε αναστέλλοντας προσλήψεις οι οποίες και απαραίτητες είναι και χρηματοδοτούνται από μία κερδοφόρα ΔΕΚΟ.

Αναμένεται φυσικά, πάντα καλοπροαίρετα να δοθούν οι αναγκαίες διευκρινήσεις (σε σχετική ερώτηση στη Βουλή και του βουλευτή κ. Αλέκου Αθανασιάδη) οι οποίες και δεν θα καταστήσουν πραγματικότητα την αναστολή των προσλήψεων από τη ΔΕΗ - ενώ η ίδια τις θεωρεί αναγκαίες- με ευθύνη του κράτους!

1 σχόλια

  • Ανώνυμος  
    11/2/10, 6:28 μ.μ.

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ .... ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου