.

Σταμάτησαν οι εργασίες στο φράγμα Μεσοχώρας !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συντονισμένες προσπάθειές μας έφεραν αποτέλεσμα. Κατ’ αρχήν καταγγείλαμε στα μέσα μαζικής επικοινωνίας την παράνομη συνέχιση των εργασιών στο φράγμα Μεσοχώρας. Ταυτόχρονα, με δικαστικό επιμελητή επιδώσαμε σε όλους τους αρμόδιους (Εισαγγελία, Αστυνομία, Δασαρχείο, ΔΕΗ και εργολάβους), την επικυρωμένη απόφαση 141/2010 του ΣτΕ. Επισκεφτήκαμε τόσο το φράγμα όσο και το σημείο που γίνεται η αποψίλωση του δάσους στο Παλιοχώρι Γαρδικίου και κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στους εργολάβους ζητώντας τους να σεβαστούν την απόφαση και να σταματήσουν αμέσως κάθε εργασία. Με το δικηγόρο μας κάναμε παράσταση στον εισαγγελέα υπηρεσίας και του ζητήσαμε να πράξει κάθε τι που είναι στην αρμοδιότητά του έτσι ώστε να σταματήσουν οι εργασίες.
Μετά απ’ όλα αυτά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι εργασίες στο φράγμα της Μεσοχώρας σταμάτησαν και η Ιταλική εταιρεία που τις εκτελούσε αποχώρησε, αποσύροντας και το εργοτάξιό της.
Οι Μεσοχωρίτες θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την οριστική ματαίωση των έργων της εκτροπής και του φράγματος Μεσοχώρας. Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση όλων των πολιτών και των φορέων για την καταστροφή που προκαλούν τα έργα στο περιβάλλον και τη Μεσοχώρα.
Συμμετέχουμε στη διαδήλωση που διοργανώνει η “Πανελλαδική κίνηση κατά της εκτροπής”, στην Αθήνα, στις 11 Μαρτίου με κεντρικό σύνθημα: “να ακυρωθούν ΤΩΡΑ, η εκτροπή Αχελωου και το φράγμα της Μεσοχώρας”.

1 σχόλια

 • ΦΙΛΙΠΠΟΣ  
  28/2/10, 8:55 μ.μ.

  Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου