.

Σπάρτακος: Δελτίο Τύπου για την κατάληψη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ

Εξαντλημένο προσωπικό, ανεξέλεγκτες υπερωρίες, δουλεμπορικά καθεστώτα, αύξηση των εργατικών ατυχημάτων, μείωση της παραγωγικής διαδικασίας, μαρασμός, αναρχία, χάος. Φθίνουσα πορεία για όλους. Για την Επιχείρηση, τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία (που έχει την ιδιαιτερότητα να αριθμεί εκατοντάδες επιτυχόντων σε σχέση με άλλες περιοχές και εκ των πραγμάτων να αισθάνεται περισσότερο άμεσα και έντονα τις συνέπειες των γεγονότων), τη χώρα ολόκληρη, γιατί η οικονομική δύναμη της Ελλάδας είναι συνδεμένη – εξαρτημένη από την πορεία της ΔΕΗ.
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε., που αφήνουν ΑΚΑΛΥΠΤΟ ένα ολόκληρο Έθνος;
Σήμερα, μαζικά και δυναμικά στείλαμε ένα ακόμα μήνυμα με αποδέκτες όλους εκείνους που ¨ελαφρά τη καρδία¨ αποφάσισαν να φρενάρουν την ανάπτυξη της περιοχής, να δημιουργήσουν ζήτημα κοινωνικό και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για κοινωνικό αναβρασμό και αναστάτωση, που μόνο αρνητική συμβολή μπορούν να έχουν στο ήδη δυσμενές κλίμα που υπάρχει για τη χώρα, τις προοπτικές κα την εξέλιξή της.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, συναντώντας την άμεση ανταπόκριση, των εν δυνάμει αλλά και μελλοντικών εργαζόμενων , των φορέων, παραγόντων, συλλόγων, σωματείων και κάθε άλλης ομάδας που έχει συνειδητοποιήσει το πόσο αρνητική επίδραση έχουν οι εξαγγελίες για πάγωμα των προσλήψεων, προχώρησε στην υλοποίηση του σχεδιασμού του για έναρξη των κινητοποιήσεων με ολοήμερη κατάληψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Εντείνουμε τους αγώνες και πορευόμαστε μέρα με τη μέρα ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν. ΑΝΕΝΔΟΤΑ και αποφασιστικά δίνουμε τον αγώνα μέχρι τελικής πτώσης.
Συστρατευόμαστε με τις αποφάσεις της ΓΕΝΟΠ και των Εργατικών Κέντρων, προγραμματίζουμε, εκτιμούμε και προχωρούμε σε κάθε είδους ενέργεια που θα ισχυροποιήσει τη διεκδίκησή μας. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ολόκληρης της κοινωνίας, γιατί το μέλλον της ΔΕΗ και κατ΄ επέκταση το μέλλον της περιοχής, δεν ενδιαφέρει μόνο τους ΔΕΗτζίδες αλλά όλους τους πολίτες. Αυτό είναι κάτι που ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε. ΤΩΡΑ, που βαλλόμαστε όλοι, που κινδυνεύει η μεγαλύτερη βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας, που κλονίζεται το ίδιο το μέλλον των παιδιών μας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου