.

12th International Venture Capital & Private Equity Forum


Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

11-12 Δεκεμβρίου 2012, Ξενοδοχείο Grande Bretagne, Αθήνα 


Ελάτε σε επαφή με στελέχη της αγοράς επενδυτικών κεφαλαίων συμμετοχών και διερευνήστε τη δυνατότητα να αντλήσετε επιχειρηματικά κεφάλαια για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας

Μιλήστε με υπευθύνους επενδύσεων επενδυτικών κεφαλαίων συμμετοχών, αναπτύξτε τους τα επιχειρηματικά σας σχέδια, υπερασπιστείτε την ελκυστικότητα του πλάνου σας και ποιος ξέρει; Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τις ασφυκτικές συνθήκες ρευστότητας που επικρατούν σήμερα.

Η ευκαιρία αυτή προσφέρεται σε επιχειρηματίες που διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα, καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνογνωσία και αναζητούν ίδια κεφάλαια προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη των εταιρειών τους.

Τι πρέπει να κάνετε


Εφόσον έχετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο επιθυμείτε να υλοποιήσετε, υποβάλλετέ το στο 12ο Διεθνές Venture Capital & Private Equity Forum προκειμένου να αξιολογηθεί από υπευθύνους επενδύσεων επενδυτικών κεφαλαίων συμμετοχών. Η υποβολή επενδυτικών σχεδίων γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.vcforum.gr μέχρι 5 Νοεμβρίου 2012. Πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση καθώς και υπόδειγμα επενδυτικής πρότασης μπορείτε να βρείτε στο δικτυακό τόπο www.vcforum.gr.

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία υποβολής & αξιολόγησης


Η πρότασή σας θα εξετασθεί με εμπιστευτικότητα από τους επενδυτές που εσείς θα επιλέξετε. Κατά τη διάρκεια του 12ου Διεθνούς Venture Capital & Private Equity Forum θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε προσωπικά με τους επενδυτές που επέδειξαν αρχικό ενδιαφέρον για την πρότασή σας και να διερευνήσετε τη δυνατότητα άντλησης ιδιωτικών κεφαλαίων για την υλοποίηση των επιχειρηματικών σας σχεδίων, σε κλειστή κατ' ιδίαν συνάντηση, τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου (12 Δεκεμβρίου 2012).

Σημαντικές ημερομηνίες
05 Νοεμβρίου Προθεσμία υποβολής επενδυτικών προτάσεων
26 Νοεμβρίου Εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς επενδυτών για επιχειρηματικές συναντήσεις
30 Νοεμβρίου Κοινοποίηση του προγράμματος των επιχειρηματικών συναντήσεων σε επενδυτές και επιχειρηματίες
11 & 12 Δεκεμβρίου Η εκδήλωση

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου