.

ΤΕΕ: Εκδήλωση για την εισφορά των ΑΠΕ

Το ΤΕΕ στο πλαίσιο του θεσμικού του Ρόλου και υλοποιώντας τις δεσμεύσεις του με στόχο την ανάδειξη του «άρθρου μόνου» διοργανώνει εσπερίδα με θέμα «Οι νέες ρυθμίσεις για τις Φωτοβολταϊκές επενδύσεις. Στρεβλώσεις της αγοράς ενέργειας και συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.


Ποιοι ωφελούνται, ποιοι καταστρέφονται: στο πλαίσιο της απόφασης ανάδειξης του "άρθρου μόνου" Ν.4093/2012 και ποιους εξυπηρετεί», αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, στις 18.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα 1ος όροφος).

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με εισαγωγικές ομιλίες του Προέδρου του ΤΕΕ, Χρήστου Σπίρτζη, του Επιμελητή της ΜΕ Ενέργειας του ΤΕΕ, Ανδρέα Ανδρεόπουλου, και του Γ.Γ. Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του ΥΠΕΚΑ, Κωνσταντίνου Μαθιουδάκη.

Τα θέματα και οι ομιλητές που θα ακολουθήσουν είναι: «Πρόβλημα ρευστότητας στην αγορά ΑΠΕ», Παντελής Κάπρος, καθηγητής του ΕΜΠ – «Έκτακτη Εισφορά στις Φ/Β μονάδες», Νίκος Καλογεράκης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φ/Β – «Επιδράσεις των πρόσφατων ρυθμίσεων στην αγορά των Φ/Β», Αλέξανδρος Ζαχαρίου, Πρόεδρος του ΣΕΦ – «Θεσμικές εξελίξεις στο χώρο της Αιολικής Ενέργειας», Κων/νος Κατώπης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΕΤΑΕΝ.

Θα συμμετάσχουν ακόμη εκπρόσωποι του ΑΣΜΥΕ, της ΡΑΕ και του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων, καθώς και ο Στέλιος Λουμάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φ/Β.

Θα ακολουθήσει «Στρογγυλό Τραπέζι» με συμμετοχή των: Κων/νου Λιάσκα, πρώην Προέδρου του ΤΕΕ, Παντελή Κάπρου, Καθηγητή του ΕΜΠ, Παναγιώτη Παπασταματίου, Προέδρου της ΕΛΕΤΑΕΝ και Δημήτριου Τσαλέμη, Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης για έργα ΑΠΕ στο ΥΠΕΚΑ.


Πηγή: ERGON blog

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου