.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης είναι αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ

ΨΗΦΙΣΜΑ


Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, σε συνεδρίασή του στις 23 Δεκεμβρίου 2013, συζήτησε το ζήτημα της πώλησης – ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ και αποφάσισε (απόφαση αριθμ. 728/2013):


  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο διατρανώνει την αντίθεση του στην εκποίηση του ΑΔΜΗΕ και καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην εκχώρηση του αγαθού της ενέργειας σε ιδιώτες. Η μεθοδευμένη διάλυση της ΔΕΗ, ιδιαίτερα σε αυτήν την τόσο δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, δεν γίνεται αποδεκτή από τους πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου Ενεργειακού Δήμου της Πατρίδας μας. Η διάλυση η οποία επιχειρείται με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΑΔΜΗΕ και στη συνέχεια τον κατακερματισμό και διάλυση της ΔΕΗ, θα έχουν καταστρεπτικές επιπτώσεις στην περιοχή και στη Χώρα που πλήττεται από φαινόμενα ενεργειακής φτώχειας.
  2. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης επαναβεβαιώνει τις αποφάσεις του που πάρθηκαν με τις αριθμ. 521/2010, 329/2013 και 376/2013
Η παρούσα απόφαση να σταλεί στην Ελληνική Κυβέρνηση, στους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου της Περιφέρειας μας και σε όλα τα θεσμικά όργανα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

1 σχόλια

  • Dallis  
    17/1/14, 3:56 μ.μ.

    Καλο θα ηταν να βγουνε και οι βουλευτες του νομου και να δηλωσουν αντιθετοι και φυσικα να μην το ψηφησουν ...θα εξαρτηθει και απο αυτο η πολιτικη τους καριερα

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου