.

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο [Κοζάνη, 22.02.14]: "Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον"

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στις 22 Φεβρουαρίου 2014 στην Κοζάνη, με θέμα
"Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον".
Το συνέδριο απευθύνεται στους πολίτες, τις Αρχές και τους φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και εγγράφεται στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εκπρόσωποι των φορέων της Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και φορέων κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής και ο Βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι τα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Συλβάνα Ράπτη και Νίκος Χρυσόγελος. Το λόγο στη συνέχεια θα λάβουν εκπρόσωποι νεοφυών και κοινωνικών επιχειρήσεων. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με ενότητα διαλόγου με τους πολίτες.
Αντίστοιχο συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων, του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη).
Περισσότερες Πληροφορίες:

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου