.

Διαμαρτυρία τεχνικών εταιρειών για καθυστερήσεις στις πληρωμές από τη ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα - Κοζάνη

Διαμαρτύρονται για τα ανεξόφλητα χρέη καθώς και την διόγκωση των υποχρεώσεών τους προς το δημόσιο ως αποτέλεσμα των όρων στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει με την Δ.Ε.Η Α.Ε, οι εργοληπτικές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στα ορυχεία και τους σταθμούς της Δ.Ε.Η Α.Ε στο λεκανοπέδιο της Πτολεμαΐδας – Κοζάνης.
Την επιστολή την οποία προσυπέγραψαν σε πρώτη φάση 22 εργοληπτικές εταιρίες οι οποίες απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους, έχει σταλεί στην διοίκηση της Δ.Ε.Η Α.Ε, στον υπουργό ενέργειας κ. Μανιάτη καθώς και σε όλους τους βουλευτές του Νομού Κοζάνης και με την οποία κάνουν έκκληση για άμεση επίλυση των σοβαρών θεμάτων που έχουν οδηγήσει τις ίδιες και τους χιλιάδες εργαζόμενούς τους σε απόγνωση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των εταιρειών.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι «οι τεχνικές εταιρείες χρηματοδοτούν τα τελευταία χρόνια τα έργα της Δ.Ε.Η Α.Ε με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ χαμηλό κόστος και πληρώνονται πάντα με σοβαρές καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα χρηματοδοτούν για δεύτερη φορά το δημόσιο πληρώνοντας φόρους και ασφαλιστικές εισφορές για έσοδα που δεν έχουν εισπράξει».

Πηγη: energypress.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου